Το χάπι της επόμενης μέρας έχει ως παρενέργεια ναυτίες;

Το χάπι της επόμενης μέρας έχει ως παρενέργεια ναυτίες;

Ερώτηση:
Πριν 1,5 μήνα πήρα χάπι της επόμενης μέρας. Εδώ και λίγες μέρες, όμως, νιώθω ναυτία. Μπορεί να είναι παρενέργεια του χαπιού; Να σημειώσω πως το χάπι το πήρα μισή ώρα μετά την εκσπερμάτωση ή όποια έγινε 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Τελικά η περίοδος μου ήρθε 1 μέρα νωρίτερα ενώ η επόμενη περίοδος μου ήρθε 3 μέρες νωρίτερα.
Απάντηση:

Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα δε νομίζω ότι η παρενέργεια του χαπιού είναι αιτία ναυτίας που εμφανίζεται, ψάξτε αλλού.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v