«Τι απάντησα στον σύζυγό μου όταν με ρώτησε τι κάνω όλη μέρα στο σπίτι...»

«Τι απάντησα στον σύζυγό μου όταν με ρώτησε τι κάνω όλη μέρα στο σπίτι...»

Η ζωή της Lo Mansfield, μητέρας τριών παιδιών, είναι πολυάσχολη και γεμάτη κούραση, άγχος και μπόλικες ευθύνες που πρέπει να διευθετηθούν. Επειδή όμως μένει στο σπίτι με τα παιδιά και δεν εργάζεται όπως ο σύζυγός της, χρειάζεται να υπενθυμίζει στον εαυτό της (ενώ δεν θα έπρεπε!) πώς όλα όσα κάνει είναι σημαντικά και εξίσου παραγωγικά.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram έθιξε το συγκεκριμένο ζήτημα με τον πιο όμορφο τρόπο και μίλησε στις καρδούλες πολλών μαμάδων!

«Όταν ο σύζυγός μου με ρώτησε τι έκανα σήμερα, του απάντησα ''Ω, τίποτα"...

Βλακεία μου.

Καθάρισα και φρόντισα με όλο μου το είναι το μωράκι μου. Πήγα το μεγαλύτερο παιδί μου στο νηπιαγωγείο, έμαθα στο μεσαίο μου πώς να κρατάει σωστά το ψαλίδι και έφτιαξα μακαρόνια με τυρί για 100ή φορά.

Ανά 3 ώρες ταΐζω τον γιο μου και αλλάζω πάνες. Του βάζω κρεμούλες και μετά κάνω δουλειές, όπως να πετάξω τα σκουπίδια.

Έβαλα τις κόρες μου να κοιμηθούν για μεσημέρι και νανούρισα το μωρό με τραγούδια και χάδια.

Σήμερα αγάπησα και φρόντισα την οικογένειά μου πολύ. Αυτή η αγάπη περιλαμβάνει πάνες, μακαρόνια με τυρί, ένα χαμόγελο όταν σχολάει από το νηπιαγωγείο η κόρη μου. Αυτή η αγάπη μπορεί να είναι ταπεινή, άχαρη και απλή, αλλά σίγουρα δεν είναι ''τίποτα''.

Πότε αρχίσαμε να χαρακτηρίζουμε την αγάπη και τη φροντίδα ως τίποτα; Γιατί περιμένουμε κάτι περισσότερο από αυτό να είναι ένδειξη για κάτι παραγωγικό και άξιο να το μοιραστούμε; Πότε άρχισα να το πιστεύω αυτό;

Ρωτήστε με ξανά, τι έκανα σήμερα.

Ορίστε η απάντησή μου: "Τόσα μα τόσα πολλά"

Πηγή: goodmorningamerica.com

v