Κοριτσάκι υιοθετείται με μάρτυρες τους συμμαθητές της και… δακρύζει από χαρά!

Κοριτσάκι υιοθετείται με μάρτυρες τους συμμαθητές της και… δακρύζει από χαρά!

Μέσα στον κυκεώνα βαρύγδουπων και απαισιόδοξων τίτλων που διαβάζουμε καθημερινά, η παρακάτω είδηση μας έκανε όχι απλά να χαμογελάσουμε συγκινημένοι, αλλά και να αναφωνήσουμε πως τα μικρά παιδιά είναι τόσο όμορφα που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύουν οι 20 μαθητές ενός δημοτικού σχολείου της Αλαμπάμα που πέρασαν τις τελευταίες εβδομάδες μετρώντας αντίστροφα τις μέρες μέχρι να υιοθετηθεί επίσημα η Jasmine, μία από τις συμμαθήτριές τους. 

Όταν έφτασε η μεγάλη μέρα, συναντήθηκαν με την 9χρονη Jasmine και την νέα της οικογένεια και πήγαν όλοι μαζί στο Δικαστικό Μέγαρο για να γίνουν μάρτυρες στην υιοθεσία της! 

Μαζί με τη βοήθεια της δασκάλας τους και του διευθυντή του σχολείου, η Jasmine μοιράστηκε τη χαρά της με τους φίλους της, ενώ κάποια στιγμή δάκρυσε από χαρά και συγκίνηση. 

Όσο για τη νέα της μητέρα που τη λατρεύει, αυτή η μέρα ήταν από τις πιο όμορφες της ζωής της. 

«Είμαι κι εγώ υιοθετημένη και θυμάμαι ότι οι συμμαθητές μου μου έκαναν μπούλινγκ λέγοντάς μου ότι δεν με θέλει κανείς. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένη που η Jasmine μας έχει τόσο καλούς φίλους που τη στηρίζουν. Είναι υπέροχη και αξίζει όλη την αγάπη του κόσμου». 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v