10 celebrities μοιράζονται τα μυστικά τους για… αιώνια νεότητα!

10 celebrities μοιράζονται τα μυστικά τους για… αιώνια νεότητα!

Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει να είναι δροσερός και φρέσκος και, φυσικά, να μικροδείχνει. Όπως κι εμείς έτσι και οι διασημότητες έχουν τα δικά τους μυστικά νεότητας και, παρόλο που οι περισσότεροι τα κρύβουν σαν επτασφράγιστο μυστικό, οι παρακάτω 10 celebrities τα μοιράζονται μαζί μας απλόχερα!

Η Τζένιφερ Άνιστον πίνει άφθονο νερό

Πολλές διασημότητες όπως η Jennifer Aniston ισχυρίζονται ότι το νερό κάνει θαύματα. Η Aniston, 53 ετών σήμερα, έχει δηλώσει πως το μυστικό της νεότητάς της είναι ότι πίνει πολύ νερό. Για του λόγου το αληθές, μια μελέτη του 2015, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι η κατανάλωση άφθονου νερού ωφελεί το δέρμα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ βάζει ελαιόλαδο στο δέρμα της

Όλοι θέλουμε να μάθουμε το μυστικό που κάνει το δέρμα της Τζέι Λο να λάμπει σαν 20χρονης. Η ίδια, πάντως, εξομολογήθηκε ότι το μεγάλο της μυστικό είναι το ελαιόλαδο, το οποίο βρίσκουμε σε αφθονία στην Ελλάδα! «Η μαμά μου και οι θείες μου ορκίζονται ότι το ελαιόλαδο προσφέρει λάμψη», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως τα προϊόντα της διαθέτουν μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του ελαιόλαδου, που ονομάζεται Olive Complex.

Η Τζούλιαν Μουρ δεν ξεχνάει τον αντιγηραντικό ορό 

Η Τζούλιαν Μουρ, το μόνο που κάνει για να διατηρείται νέα είναι να απλώνει στο πρόσωπό της έναν αντιγηραντικό ορό και μια κρέμα ημέρας. Έτσι, κρατάει το δέρμα της προστατευμένο και ενυδατωμένο. 

Η Πενέλοπε Κρουζ τρώει υγιεινά και ξεκουράζεται αρκετά

Σύμφωνα με την Κρουζ, οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς προήλθαν από τη μητέρα της, η οποία της έλεγε πάντα να τρώει υγιεινά και να ξεκουράζεται αρκετά. «Τη θυμάμαι να λέει ξανά ξανά, σαν χαλασμένα κασέτα, να φάμε τα λαχανικά μας και να κοιμηθούμε», είχε πει στο παρελθόν στο InStyle. «Τότε με νευρίαζε αλλά τώρα που είμαι μαμά, λέω τα ίδια πράγματα στα παιδιά μου».

Η Χάλι Μπέρι ψεκάζεται με ροδόνερο

Για τη Χάλι Μπέρι, όσο πιο καθαρή η επιδερμίδα της, τόσο το καλύτερο. «Ανεξάρτητα από την ηλικία μας, πάντα φαινόμαστε καλύτερες όταν το δέρμα μας είναι δροσερό και φυσικό. Πριν μακιγιαριστώ, ψεκάζω το πρόσωπό μου με ροδόνερο και το αφήνω να απορροφηθεί. Έτσι, το μακιγιάζ μου διατηρείται χωρίς να "βαραίνει" την επιδερμίδα μου κι εγώ νιώθω πιο νέα, ζωντανή και φρέσκια».

Η Σάλμα Χάγιεκ δεν κοιμάται ποτέ μακιγιαρισμένη

Το μυστικό της Σάλμα Χάγιεκ για τέλειο δέρμα είναι απλό και διαχρονικό: δεν κοιμάται αν δεν καθαρίσει το πρόσωπό της! «Δεν έχω πάει ποτέ για ύπνο χωρίς να πλύνω το πρόσωπό μου. Ποτέ στη ζωή μου. Ακόμα κι όταν είμαι άρρωστη, κουρασμένη ή και,,, μεθυσμένη! Μπορεί να ξεχάσω να βγάλω τα ρούχα ή τα παπούτσια μου, αλλά ποτέ το μακιγιάζ μου. Μου έχει γίνει συνήθεια».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορά πάντα ενυδατική

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ακολουθεί επίσης τη συμβουλή να μην πηγαίνει ποτέ για ύπνο μακιγιαρισμένη. «Το πράγμα για το οποίο είμαι πιο επιμελής είναι να πλύνω το πρόσωπό μου πριν κοιμηθώ. Επίσης, όσο κουρασμένη κι αν είμαι, δεν ξεχνώ να βάλω ενυδατική στο πρόσωπο και lip balm στα χείλη».

Η Χάιντι Κλουμ δεν ξεχνά το αντηλιακό της

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ, πάλι, αποφεύγει τον ήλιο για να προστατέψει, εκτός των άλλων, τη νεανική της επιδερμίδα. «Ένα μαύρισμα διαρκεί μόνο μια ή δύο εβδομάδες ενώ ο ήλιος είναι πολύ καταστροφικός - δεν αξίζει τον κόπο. Βάζω αντηλιακό στα παιδιά μου κάθε μέρα πριν το σχολείο και πριν παίξουν έξω».

Η Άντι Μακντάουελ τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά

Η ηθοποιός Άντι Μακντάουελ αφήνει πάντα χώρο στο στομάχι της για  φρούτα και λαχανικά, καθώς είναι το μυστικό της για όμορφη, νεανική επιδερμίαδα. «Τρώω πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μου αρέσει να τα μαζεύω από το μποστάνι και να τα τρώω», είχε αναφέρει στο παρελθόν. Και ο Δρ Joshua Zeichner την επιβεβαιώνει: «η διατροφή σας επηρεάζει άμεσα την καθημερινή σας εμφάνιση και παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά γερνάτε», είπε στο Health.

Η Μπιγιονσέ ενυδατώνεται και... χαμογελά

Όταν το InStyle ζήτησε από την Μπιγιονσέ τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς της, η 41χρονη τραγουδίστρια είπε ότι τα μυστικά της είναι δύο: το χαμόγελο και μια ενυδατική κρέμα! «Εκτός από το να χαμογελάω, χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ μια ενυδατική κρέμα, ημέρας. Δεν την ξεχνώ ο κόσμος να χαλάσει», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια. Για του λόγου το αληθές, η ενυδάτωση «παγιδεύει το νερό στο δέρμα», κάνοντας την επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο φωτεινή και νεότερη. 

Πηγή: InStyle 

v