4 σημάδια που δείχνουν ότι είστε μόνη σας σε αυτόν τον γάμο!

4 σημάδια που δείχνουν ότι είστε μόνη σας σε αυτόν τον γάμο!

Δεν υπάρχει η τέλεια σχέση. Αυτό είναι αυτονόητο. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ακόμα και στον πιο ευτυχισμένο γάμο θα υπάρξουν συγκρούσεις, απογοητεύσεις και στιγμές που θα νιώσεις πολύ μόνη. Ωστόσο, όταν αυτό το συναίσθημα της μοναξιάς επιμένει, τότε τα πράγματα περιπλέκονται...

Η συναισθηματική παραμέληση πραγματικά μπορεί να σκοτώσει έναν γάμο και να δημιουργήσει πληγές που δύσκολα κλείνουν. Αν δεν είστε σίγουρη για το αν βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση, τα παρακάτω σημάδια θα σας δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει στη ζωή σας.

Δεν μιλάτε πια όπως παλιά

Ίσως αισθάνεστε ότι ο σύζυγός σας δεν ενδιαφέρεται για αυτά που του λέτε. Ή μπορεί να μην νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε μαζί του το πώς ήταν η μέρα σας, τις σκέψεις και όλα όσα σας προβληματίζουν. Σε κάθε περίπτωση, η έλλειψη επικοινωνίας  απομακρύνει τους συντρόφους και δημιουργεί μια... πικρία και μια αδιαφορία.

Δεν κάνετε σεξ

Είναι πολύ δύσκολο να συντηρήσεις μια σχέση όταν η σεξουαλική σας ζωή είναι ανύπαρκτη. Άλλωστε, το σεξ είναι μια άλλη μορφή επικοινωνίας και όταν δεν υπάρχει προκαλεί συναισθήματα δυσαρέσκειας και θυμού με αποτέλεσμα να μειώνεται η οικειότητα, η ευχαρίστηση και ο ερωτισμός.

Ζείτε χωριστές ζωές

Ναι, είστε παντρεμένοι. Ναι, μένετε μαζί. Παρόλα αυτά μοιάζετε περισσότερο με συγκατοίκους που έχουν διαφορετικό ωράριο και σπάνια βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Αν πλέον ο σύντροφός σας αποφεύγει να βρει χρόνο για τους δυο σας και κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι του για να λείπει περισσότερες ώρες απ' το σπίτι, τότε είναι ένα σημάδι που δεν μπορείτε πλέον να αγνοείτε.

Κρύψατε τα προβλήματά σας κάτω από το χαλί

Σε κάποιες περιπτώσεις η μοναξιά πηγάζει από ορισμένες ρήξεις του παρελθόντος και προβλήματα που δεν λύθηκαν ποτέ. Οι παλιές πληγές είναι ανάγκη να επουλώνονται για να προχωρήσετε. Διαφορετικά, το μόνο που καταφέρνετε είναι να απομακρύνεστε περισσότερο ο ένας από τον άλλον.

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες και χρειάζονται πολλή (και σκληρή!) δουλειά και από τους δύο συντρόφους τόσο για να ανθίσουν, όσο και για να διατηρηθούν. Γι' αυτό, λοιπόν, μην αγνοείτε τα σημάδια και λάβετε άμεσα τα μέτρα σας. Μην ξεχνάτε, όταν κάποιος νιώθει μόνος του μέσα στον ίδιο του το γάμο μόνο δυστυχισμένος μπορεί να είναι. Και σε εσάς αξίζει η ευτυχία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v