90άρης κάνει πρόταση γάμου στην 92 ετών φίλη του, ΕΝΩ εκείνη παθαίνει καρδιακή προσβολή!

90άρης κάνει πρόταση γάμου στην 92 ετών φίλη του, ΕΝΩ εκείνη παθαίνει καρδιακή προσβολή!

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του έπειτα από 37 χρόνια δεσμού και παντρεύτηκαν με τις ευλογίες των συγγενών και των φίλων τους. Παρόλο που η 92χρονη Joanne αρνούνταν να παντρευτεί ξανά είπε το μεγάλο «ναι» όταν ο καλός της την πέτυχε σε μια αδύναμη στιγμή της: πάθαινε καρδιακή προσβολή!

Τον περασμένο Μάρτιο η 92χρονη ένιωσε έναν ξαφνικό πόνο στην καρδιά και συνειδητοποίησε ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή. Tότε ο σύντροφός της έκανε κάτι αναπάντεχο.

«Ο Mo γονάτισε και μου είπε: ''Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να πάρω τον πόνο σου. Θα με παντρευτείς;'' Πάντα έλεγα όχι στο παρελθόν, αλλά η καρδιακή προσβολή με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν μας έχουν απομείνει πολλά χρόνια μαζί, γι' αυτό και δέχτηκα», είπε η Joanne.

Από την έκπληξή του ο 90χρονος κόντεψε να πάθει κι αυτός καρδιακό επεισόδιο, αλλά ευτυχώς την γλίτωσε. «Όταν είπα ναι, νομίζω ότι ο Mo σοκαρίστηκε τόσο πολύ, που παραλίγο να πάθει κι αυτός καρδιακή προσβολή. Από τότε γελάμε. Επιπλέον δε θα έχουμε  προβλήματα και με την εφορία».

Οι φίλοι, τα παιδιά (από προηγούμενους γάμους), τα εγγόνια και οι συγγενείς του ζευγαριού ενθουσιάστηκαν με τα ευχάριστα νέα και παρευρέθηκαν στον γάμο τους.

Πηγή: dailymail.co.uk

v