Ο άντρας μου με περνάει 27 χρόνια και τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!

Ο άντρας μου με περνάει 27 χρόνια και τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!

Λένε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και πολλά ζευγάρια έχουν αποδείξει πως η διαφορά ηλικίας δεν μπορεί να εμποδίσει κανέναν από το να ερωτευτεί και να παντρευτεί αυτόν που η καρδιά του έχει επιλέξει. Στην περίπτωση της 26χρονης Mariam Trela, ο άνθρωπος αυτός ήταν ο κατά 27 χρόνια μεγαλύτερος Grzegorz Trela.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πανεπιστήμιο στο Μορογκόρο της Τανζανίας που σπούδαζε η Mariam και που ο Trela εργαζόταν ως καθηγητής φιλοσοφίας. Υποστηρίζουν ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και δε δίστασαν να παντρευτούν ένα χρόνο μετά την γνωριμία τους, τον Ιούλιο του 2018. Την ίδια χρονιά καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους Ignacy, ο οποίος σήμερα είναι 3 ετών.

Η Mariam εξήγησε ότι έχει συνηθίσει να ακούει αρνητικά σχόλια για τη σχέση τους αλλά τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου η ηλικιακή διαφορά που έχει με τον άντρα της ή το γεγονός ότι συχνά τον μπερδεύουν με τον παππού του γιου τους. 

«Πολύ συχνά λένε στον σύζυγό μου ότι ο ''εγγονός'' του είναι όμορφος. Ίσως φταίνε τα γκρίζα του μαλλιά. Έτσι βλέπουν ολόκληρη την οικογένειά μας . Νομίζουν ότι πρόκειται για μια μητέρα με έναν γιο και έναν παππού», είπε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά κάποιοι πιστεύουν ότι η Mariam - η οποία ζει σήμερα στο Bielsko-Biała της Πολωνίας με τον σύζυγο και τον γιο της - είναι μια χρυσοθήρας που κυνηγάει μόνο την περιουσία του συζύγου της.

«Όταν μαθαίνουν ότι είμαι η σύζυγός του, ειδικά οι άνδρες, υποψιάζονται ότι απλώς κυνηγάω τα χρήματά του. Κάτι που είναι πολύ αστείο καθώς ο άντρας μου δεν είναι πλούσιος», δήλωσε γελώντας η 26χρονη.

Μιλώντας για τη σχέση τους είπε ότι έχουν αρκετές διαφορές, όμως η αγάπη που τους ενώνει είναι πολύ πιο δυνατή από τα χρόνια που τους χωρίζουν. 

«Υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ μας, όπως η ηλικία, η θρησκεία, ο πολιτισμός, και οι εμπειρίες ζωής. Αλλά καθώς περνούν τα χρόνια, μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, και αυτό είναι ίσως το πιο συναρπαστικό πράγμα στη σχέση μας - συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε ο ένας τον άλλον. Τον αγαπώ, με αγαπάει και με νοιάζεται και οι δύο μας μαζί λατρεύουμε τον γιο μας. Η αγάπη μας συναντά δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε με υπομονή».

Πηγή: www.thesun.co.uk

v