Η Μαρία Μενούνος θα γίνει για πρώτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας!

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει για πρώτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας!

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός Μαρία Μενούνος θα γίνει για πρώτη φορά μαμά μέσω παρένθετης μητέρας ύστερα από 10 χρόνια άκαρπων προσπαθειών.

Η διάσημη παρουσιάστρια, η οποία είναι τώρα 44 ετών, επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός στο περιοδικό People, αλλά και μέσω ανάρτησής της στο Ιnstagram.

«Ακριβώς μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», λέει η μέλλουσα μαμά και προσθέτει «Ο άντρας μου, ο μπαμπάς μου και εγώ είμαστε όλοι πέρα για πέρα ενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχούλα που θα έρθει στη ζωή μας. Είναι αληθινή ευλογία!»

Η Μαρία Μενούνος ξεκίνησε για πρώτη φορά θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2012, οι οποίες όμως απέτυχαν. Το 2018, λοιπόν, άρχισε να σκέφτεται την παρένθετη μητρότητα και ζήτησε συμβουλές από τη φίλη Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει ζήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Πλέον το όνειρό της να γίνει μαμά θα γίνει πραγματικότητα μέσα σε λίγους μήνες και ανυπομονεί για τη μεγάλη στιγμή, ενώ ευχαριστεί από καρδιάς τη γυναίκα που θα τη βοηθήσει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

«Ευχαριστούμε την απίστευτα γενναιόδωρη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της για αυτήν την ευλογία!»

Πηγή: people.com

v