Υιοθέτησε το κοριτσάκι της και έγινε επιτέλους μαμά μετά από 10 χρόνια προσπάθειας

Υιοθέτησε το κοριτσάκι της και έγινε επιτέλους μαμά μετά από 10 χρόνια προσπάθειας

Η  Monsour ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει μητέρα. Επί δέκα χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει ένα παιδάκι και στο διάστημα αυτό υπέστη δύο αποβολές που είχαν μεγάλο συναισθηματικό κόστος για εκείνη. Στα 49 της χρόνια, όμως, η ζωή της χαμογέλασε και μέσω υιοθεσίας απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο την υπεραγαπά.

 

Η Kris, από το Canal Winchester του Οχάιο των ΗΠΑ, σήμερα είναι 51 ετών και είναι ευτυχισμένη που έχει στη ζωή της τη 2χρονη πλέον κόρη της. Θέλοντας να δώσει κουράγιο και δύναμη σε ζευγάρια που προσπαθούν να γίνουν γονείς, μοιράστηκε την ιστορία της στα social media.

«Ήξερα από μικρή ότι ήθελα να γίνω μητέρα. Όταν ήμουν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό μου προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά απέβαλα. Τότε ήμουν 38 χρονών. Σκεφτόμασταν να στραφούμε προς την εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά δεν το κάναμε καθώς χωρίσαμε.

Όταν γνώρισα τον νυν μου, τον Clay, έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα, αλλά έχασα το μωρό στους τρεις μήνες. Θυμάμαι τον γυναικολόγο να μου λέει να σταματήσω τις προσπάθειες και να υπονοεί ότι ποτέ μου δεν θα γίνω μητέρα λόγω ηλικίας.

Τα λόγια του ήταν γροθιά στο στομάχι. Πονούσα πολύ μέσα μου, αλλά δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα να προσπαθώ. Πέρασαν 7 χρόνια μέχρι να εξετάσουμε με τον άντρα μου το ενδεχόμενο να γίνουμε γονείς μέσω υιοθεσίας.

Όταν το αποφασίσαμε, νιώθαμε ότι είχαμε κάνει το σωστό. 

Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Ζήσαμε την εγκυμοσύνη αλλά και την γέννηση της κόρης μας. Επίσημα, την υιοθετήσαμε τον Μάρτιο του 2020. Η διαδικασία ήταν χρονοβόρα, καθώς υπήρχαν πολλά νομικά έξοδα και έπρεπε να πληρώσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες για να έρθουν και να κάνουν ελέγχους. Το συνολικό κόστος άγγιξε περίπου τα 18.000 ευρώ!

Η οικογένεια και οι φίλοι μας λάτρεψαν την Ainsley από την πρώτη στιγμή και συγκινούμαι που μεγαλώνει με τόση αγάπη γύρω της. Στο μέλλον θα της εξηγήσουμε με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία της ότι έχει υιοθετηθεί».

Η ιστορία της Kris συγκίνησε πολύ τον κόσμο, αλλά δυστυχώς, δεν απέτρεψε μερικούς απ' το να σχολιάσουν αρνητικά και πικρόχολα την απόφασή της να γίνει μητέρα σε τόσο μεγάλη ηλικία. 

Πηγή: dailymail.co.uk

 

v