Ο κύκλος μου άλλαξε ξαφνικά. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Ο κύκλος μου άλλαξε ξαφνικά. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Ερώτηση:
Εδώ και δύο τρεις μήνες έχω παρατηρήσει μειωμένη ροή και λιγότερες μέρες περιόδου. Κρατούσε 5 με 6 ημέρες και τώρα μέχρι 3 με 4.Επισης είχα πάντα θρόμβους αίματος και τώρα σχεδόν καθόλου. Έχω στο ιστορικό μου μία παλίνδρομη και αμέσως μετά εμφάνισα πολυκυστικές ωοθήκες, χωρίς μέχρι στιγμής να μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα. Με τον σύζυγό μου η επαφή γίνεται ελεύθερα χωρίς εκσπερμάτιση εντός του κόλπου. Για ψυχολογικούς λόγους δεν προσπαθούμε ακόμα για δεύτερο παιδάκι. Έχω κανονικά όλα τα συμπτώματα περιόδου πριν αδιαθετήσω. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Απάντηση:

Μια τέτοια συμπεριφορά της εμμήνου ρήσεως χρήζει εκτεταμένο έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει ορμονικό και υπερηχογραφικό έλεγχο. Πρέπει να επισκεφτείτε τον γυναικολόγο για να σας τα γράψει όλα αυτά να τα κάνετε και κατόπιν να συζητήσουμε τις αιτίες βάση αποτελεσμάτων.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v