8χρονος «τέρας ψυχραιμίας» ξεγέννησε τη μαμά του στο σπίτι!

8χρονος «τέρας ψυχραιμίας» ξεγέννησε τη μαμά του στο σπίτι!

Ένα 8χρονο αγόρι από το Westlake του Οχάιο έφερε με ασφάλεια στον κόσμο το αδερφάκι του στο σπίτι τους και βοήθησε τη μητέρα του στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Τα νερά της Peilar Matthews έσπασαν ξαφνικά και η νεαρή μαμά πανικοβλήθηκε, καθώς βρίσκονταν μόνη στο σπίτι με τον μεγάλο της γιο Malone. Προς μεγάλη της έκπληξη και ανακούφιση. όμως, ο 8χρονος επέδειξε τρομερή ψυχραιμία και με ήρεμες κινήσεις κάλεσε ασθενοφόρο.

Γρήγορα ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αν ήθελε το αδερφάκι του να γεννηθεί με ασφάλεια. Χωρίς να διστάσει και δίνοντας συνεχώς κουράγιο στη μητέρα του, έφερε εις πέρας την δύσκολη αποστολή του.

Λίγο αργότερα, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου η υγεία και των δύο φαίνεται να είναι καλή.

Ο πατέρας του Malone, Malachi Brown, δήλωσε ότι είναι περήφανος για το κατόρθωμα του γιου του. «Τα περισσότερα παιδιά δεν θα μπορούσαν λειτουργήσουν κάτω από τέτοια πίεση. Θα είχαν πανικοβληθεί. Τα κατάφερε όμως! Τι να πω... Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Μακάρι να γίνει γιατρός!»

Πηγή: nypost.com

v