Συμπεθέρες μαθαίνουν ότι περιμένουν εγγονάκι και… ουρλιάζουν από τη χαρά τους!

Συμπεθέρες μαθαίνουν ότι περιμένουν εγγονάκι και… ουρλιάζουν από τη χαρά τους!

Δυο γιαγιάδες έγιναν viral στο TikTok όταν τα παιδιά τους ανακοίνωσαν πως σύντομα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους εγγόνι.

Η Lina Siciliano από το Νιου Τζέρσεϊ κατέγραψε τη στιγμή που ο σύζυγός της έδειξε στη μητέρα του και στην πεθερά του φωτογραφίες από τον υπέρηχο του γιου τους, του Siciliano, όταν η Lina ήταν ήταν λίγων μηνών έγκυος. 

Οι δύο γυναίκες φαίνονται (και ακούγονται!) στο βίντεο να ουρλιάζουν από ενθουσιασμό στο άκουσμα του χαρμόσυνου νέου, ενώ στη συνέχεια αγκαλιάζονται και γελούν δυνατά. Καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο, φωνάζουν η μία στην άλλη «Είμαστε γιαγιάδες», ενώ η Lina σχολίασε το βίντεο γράφοντας «η καλύτερη ανακοίνωση εγκυμοσύνης που θα δεις ποτέ». 

Το βίντεο καταγράφηκε το 2019 αλλά κοινοποιήθηκε αυτόν τον μήνα στον λογαριασμό @yournonnas του TikTok και έγινε γρήγορα viral με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Από τότε, οι δύο γυναίκες έχουν αποκτήσει και δεύτερο εγγονάκι και, όπως λένε τα παιδιά τους, είναι  οι καλύτερες γιαγιάδες του κόσμου αλλά και αχώριστες φίλες!

" target="_blank">

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v