Ήθελε ένα 8ο μωράκι και τελικά γέννησε... 5δυμα - συμβαίνει 1 στα 52 εκατομμύρια!

Ήθελε ένα 8ο μωράκι και τελικά γέννησε... 5δυμα - συμβαίνει 1 στα 52 εκατομμύρια!

Ένα ζευγάρι Πολωνοβρετανών, γονείς ήδη 7εφτά παιδιών, απέκτησαν άλλα... πέντε όταν η  Dominika Clark γέννησε την Κυριακή 5δυμα σε ένα νοσοκομείο της Κρακοβίας, στη νότια Πολωνία.

Η Dominika, που έχει ήδη επτά παιδιά ηλικίας από 10 μηνών μέχρι 12 ετών (μεταξύ αυτών 2 σετ διδύμων), είπε ότι αισθάνεται καλύτερα απ’ όσο περίμενε έπειτα από αυτή τη δύσκολη εγκυμοσύνη. «Θέλαμε να αποκτήσουμε και όγδοο παιδί αλλά αποδείχτηκαν περισσότερα», ανέφερε στους δημοσιογράφους, έχοντας στον πλευρό της τον Βρετανό σύζυγό της, Vins.

Τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική στην 29η εβδομάδα της κύησης και χρειάστηκε να μπουν σε αναπνευστήρα με τον επικεφαλής της μονάδας νεογνών του νοσοκομείου να είναι αισιόδοξος πως σύντομα θα πάρουν εξιτήριο. 

Η μητέρα τους χαρακτήρισε «θαύμα» την πολλαπλή εγκυμοσύνη της αφού, σύμφωνα με το νοσοκομείο, οι πιθανότητες να αποκτήσει κανείς πεντάδυμα είναι 1 στα 52 εκατομμύρια.

«Επειδή είμαι και μαθηματικός, μου αρέσουν αυτές οι στατιστικές. Είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το λαχείο παρά να αποκτήσουμε έναν λόχο μωρών», χαριτολόγησε η πολύτεκνη μητέρα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

v