«Ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν ότι έμεινα έγκυος φυσικά στα 55 αλλά συνέβη»

«Ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν ότι έμεινα έγκυος φυσικά στα 55 αλλά συνέβη»

Η Claudia Raia, μια Βραζιλιάνα celebrity, ενημέρωσε τους 8,6 εκατομμύρια followers της ότι έφερε στον κόσμο τον γιο της, Luca, τον οποίο συνέλαβε φυσικά μετά από προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης με κατεψυγμένα ωάρια.

Η Claudia, ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και θεατρική παραγωγός ανακοίνωσε πέρσι, σε ηλικία 55 ετών, ότι έμεινε έγκυος φυσικά κι ενώ είχε μπει στην εμμηνόπαυση από τα 50. Η εγκυμοσύνη της χαρακτηρίστηκε ως θαύμα καθώς, όπως δήλωσε, ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν ότι έμεινε έγκυος χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης. 

«Τα καταφέραμε. Από τότε που γέννησα, ο κόσμος έχει πάρει νέο χρώμα για την οικογένειά μας. Ξεχειλίζουμε από ευτυχία και αγάπη! Καλώς ήρθες, Luca!», έγραψε στο Instagram η πανευτυχής μαμά. 

Στη συνέχεια, μίλησε για την κριτική που δέχτηκε επειδή έμεινε έγκυος σε τόσο μεγάλη ηλικία, συμβουλεύοντας τους επικριτές της «να έχουν περισσότερη ενσυναίσθηση».

«Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν παιδιά όταν και όποτε θέλουν. Αφήστε τις γυναίκες να μένουν έγκυες όταν νιώθουν έτοιμες να μείνουν έγκυες», είπε. «Εννοείται πως είναι σπάνιο να μείνεις έγκυος σε αυτή την ηλικία, αλλά συμβαίνει».

Πηγή: honey.nine.com.au

v