Ριάνα: «όταν κάνεις μωρό αλλάζουν τα πάντα - με τον σύντροφό μου ήρθαμε πιο κοντά»

Ριάνα: «όταν κάνεις μωρό αλλάζουν τα πάντα - με τον σύντροφό μου ήρθαμε πιο κοντά»

Πριν από λίγους μήνες η Rihanna έγινε για πρώτη φορά μητέρα και καλωσόρισε στον κόσμο το αγοράκι της. Αφού πόζαρε για τη βρετανική Vogue με τον σύζυγο και το μωρό της, έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στο περιοδικό, όπου μοιράστηκε την εμπειρία της ως νέα μητέρα.

Η εννέα φορές βραβευμένη με Grammy σταρ μίλησε με τρυφερά λόγια για τη μητρότητα και περιέγραψε τους πρώτους μήνες με το μωρό στο σπίτι ως «θρυλικούς», λέγοντας:

«Είναι όλος σου ο κόσμος. Τα πάντα. Πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή σου πριν. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Υπάρχουν φωτογραφίες από τη ζωή μου πριν, αλλά το συναίσθημα, οι επιθυμίες και τα πράγματα που απολαμβάνω πλέον είναι τελείως διαφορετικά.

Οι πρώτες μέρες είναι τρελές. Δεν κοιμάσαι καθόλου. Ακόμη και αν το θέλεις. Είσαι σαν ζόμπι. Κάνεις μηχανικές κινήσεις και ενίοτε παρανοείς γιατί σκέφτεσαι ''Μας εμπιστεύτηκαν να γυρίσουμε σπίτι με αυτό το  μωρό; Ούτε γιατροί, ούτε νοσοκόμες, απλά... πάμε σπίτι;"»

Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμη για τη σχέση με της με τον καλό της και γνωστό ράπερ A$AP Rocky, λέγοντας ότι παραμένουν καλύτεροι φίλοι μετά τον ερχομό του γιου τους, καθώς πάντα έχουν την ανάγκη ως ζευγάρι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

«Όλα αλλάζουν όταν έχεις ένα μωρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας έφερε πιο κοντά. Ο μικρός έχει εμμονή με τον πατέρα του. Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή.»

Πηγή: geo.tv

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v