17χρονη ηρωίδα όρμησε σε φλεγόμενο σπίτι και έσωσε 3 παιδιά!

17χρονη ηρωίδα όρμησε σε φλεγόμενο σπίτι και έσωσε 3 παιδιά!

Χάρη στην ηρωική πράξη μιας 17χρονης, τρία παιδιά σήμερα είναι ζωντανά. Η  Shenika Chornoby, όταν είδε ένα κτίριο να καίγεται και άκουσε φωνές παιδιών να ζητούν βοήθεια, δεν λογάριασε λεπτό τη ζωή της και έτρεξε αμέσως για να τα σώσει.

Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου στον Καναδά. Η 17χρονη πήγαινε με τα πόδια στη δουλειά, όταν είδε το φλεγόμενο κτίριο και άκουσε τα ουρλιαχτά των παιδιών. Χωρίς να χάσει λεπτό, όρμησε στις φλόγες και έβγαλε έξω δύο παιδιά.

Όταν έφτασε η πυροσβεστική, η Shenika δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Όρμησε για μία ακόμη φορά στις φλόγες και βρήκε ένα δίχρονο αγοράκι να κλαίει σε μια γωνία. Μαζί με έναν πυροσβέστη το πήραν και βγήκαν έξω. 

Η Shenika μετά την διάσωση των παιδιών, κατέρρευσε καθώς είχε εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού. Το γεγονός ότι έχει άσθμα δεν βοήθησε την κατάστασή της και έτσι η έφηβη χρειάστηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ευτυχώς, τόσο η ίδια όσο και τα τρία παιδιά που έσωσε είναι πλέον καλά στην υγεία τους και έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

 

«Έκανα αυτό που έπρεπε. Εκείνη την ώρα δεν φοβόμουν, ήθελα απλά να σώσω τα παιδάκια», είπε στους δημοσιογράφους.

Πηγή: scoop.upworthy.com

v