Μπαμπάς μήνυσε το δημοτικό του γιου του επειδή ακούστηκε τραπ μουσική σε σχολικό πάρτι

Μπαμπάς μήνυσε το δημοτικό του γιου του επειδή ακούστηκε τραπ μουσική σε σχολικό πάρτι

Στην Εισαγγελία Πάτρας και την Εισαγγελία Ανηλίκων κατέφυγε ένας πατέρας αγοριού Α΄ Δημοτικού κατά του σχολείου του παιδιού του, γιατί σε σχολικό πάρτι οι δάσκαλοι έβαλαν trap μουσική, με στίχους ακατάλληλους για παιδιά αυτής της ηλικίας.

«Ανεπίτρεπτο για πάρτι Δημοτικού και ακόμα πιο απεχθές ότι κάνανε διαγωνισμό και βάζανε τα παιδιά να τραγουδούν αυτά τα τραγούδια, τα βαθμολογούσαν και τα χειροκροτούσαν! Μιλάμε για παιδιά σχολείου και ο γιος μου φέτος είναι στην Α΄ τάξη δημοτικού,» δήλωσε  ο γονιός στο pelop.gr. 

Το αγοράκι γύρισε σπίτι του και είπε χαρούμενο στους γονείς του ότι τραγούδησε σε καραόκε το «Madame», την επιτυχία των Kings x Trannos που κάνει θραύση στις μικρές ηλικίες, και μάλιστα βαθμολογήθηκε με 8 στα 10.

Ο πατέρας επικοινώνησε με την πρόεδρο των γονέων, η οποία του δήλωσε ότι το παιδί είχε μεταβεί στο πάρτι μαζί με τη μητέρα του, άρα υπήρχε ενήλικας συνοδός και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης, σε τηλεφώνημα που έκανε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τον ενημέρωσαν ότι εφόσον το πάρτι έγινε σε ώρα εκτός σχολικού προγράμματος, δεν υπάρχει καμία ευθύνη.

Μετά από όλα αυτά, ο πατέρας προσέφυγε στην Εισαγγελία Πάτρας και Ανηλίκων.

Πηγή: athensvoice.gr

v