4χρονος ακούει για πρώτη φορά στη ζωή του με τη βοήθεια κοχλιακού εμφυτεύματος

4χρονος ακούει για πρώτη φορά στη ζωή του με τη βοήθεια κοχλιακού εμφυτεύματος

Ένα 4χρονο αγόρι, ο Sawyer, που γεννήθηκε με προβλήματα ακοής λόγω γενετικής διαταραχής,  άκουσε για πρώτη φορά τους γονείς και την αδερφή του μετά την επέμβαση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Σε ένα βίντεο TikTok που δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβρουαρίου, μόλις το αγοράκι άκουσε τη φωνή των αγαπημένων του τους χάρισε το πιο πλατύ του χαμόγελο χειροκροτώντας. Η μαμά του του λέει «γεια» ενώ η αδερφή του, δακρυσμένη από τη συγκίνηση, του επαναλαμβάνει πως τον αγαπά. 

«Κυριολεκτικά δεν τον έχω δει να χαμογελά τόσο μεγάλα σε όλη του τη ζωή», λέει στο βίντεο η μητέρα του Sawyer, Christina Lenglin, από το Οντάριο του Καναδά, αναφερόμενη στην αντίδραση του γιου της. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο χαμόγελο που τον έχω δει ποτέ να κάνει».

Ο Sawyer έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Penndred, μια γενετική διαταραχή που προκαλεί πρώιμη απώλεια ακοής στα παιδιά και μερικές φορές μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία τους, σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Ο μικρότερος αδελφός του Sawyer, ο Tucker, έχει επίσης σύνδρομο Pendred και θα χρειαστεί κι αυτός κοχλιακά εμφυτεύματα όταν μεγαλώσει.


Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v