Δεν την προσλάμβανε κανείς επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε τη δική της εταιρεία!

Δεν την προσλάμβανε κανείς επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε τη δική της εταιρεία!

Η Collette Divitto, αφού τελείωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε να ψάχνει για δουλειά και να δίνει συνεντεύξεις όπως όλοι οι νέοι. Ωστόσο, εισέπραττε διαρκώς την απόρριψη και, αναμφίβολα, κάποιον ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι έχει σύνδρομο Down.

Αφού λοιπόν δεν μπορούσε να βρει δουλειά, αποφάσισε να πάρει τη μοίρα της στα χέρια της και με τη βοήθεια της αδερφής και της μητέρας της, δημιούργησε τη δική της επιχείρηση που σήμερα αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια!

Πριν από 5 χρόνια, τελειοποίησε μια συνταγή με κουλουράκια και άρχισε να τα πουλάει στο κατάστημά της που ονομάζεται «Colletey’s Cookies». Πολύ γρήγορα τα κουλουράκια της έγιναν τόσο διάσημα που το κατάστημα της εξελίχθηκε σε αλυσίδα, με μαγαζιά σε όλη την Αμερική.

Ποιο είναι το αγαπημένο της κομμάτι στη δουλειά της; Το ότι δίνει εργασιακές ευκαιρίας σε ανθρώπους ΑμεΑ, οι οποίοι αποτελούν το 50% του προσωπικού της. «Αποφάσισα να δημιουργήσω θέσεις για ανθρώπους με αναπηρίες. Μην αφήνετε τους άλλους να σας απογοητεύουν», παρακινεί, «και μην εγκαταλείπετε την καριέρα και τα όνειρά σας γιατί όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Good News Movement (@goodnews_movement)

v