Τέμπη: στη ΜΕΘ ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι - δίνει μάχη για τη ζωή του 

Τέμπη: στη ΜΕΘ ο μοναδικός επιζών από το 1ο βαγόνι - δίνει μάχη για τη ζωή του

Από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, όσοι επέβαιναν στο πρώτο βαγόνι βρήκαν τραγικό θάνατο, εκτός από έναν 20χρονο που δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο νεαρός άντρας που έχει τακτοποιηθεί, είναι ένας φοιτητής από τον Βόλο και ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι.

Πρόκειται για τον Ι.Γ., φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών του ΑΠΘ, και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του νεαρού διατηρεί επιχείρηση εκτυπώσεων στον Βόλο. «Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει. Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Πηγή: in.gr

v