«Το παιδί μου είναι τα πάντα μου, ολόκληρη η ζωή μου!»

«Το παιδί μου είναι τα πάντα μου, ολόκληρη η ζωή μου!»

Τα παιδιά μας είναι τα πάντα μας, η ζωή μας όλη και μας δίνουν δύναμη να βάζουμε στην άκρη την κούραση, να αντέχουμε, να παλεύουμε και να στεκόμαστε όρθιες μετά από κάθε δυσκολία. Τα παιδιά μας, όπως γράφει και η παρακάτω μαμά, ο αέρας που αναπνέουμε, τα πάντα μας, ολόκληρος ο κόσμος μας!

«Παιδί μου, είσαι το τώρα, το μετά μου και όλα τα αύριο που θα ζήσω από δω και πέρα.

Είσαι ο αέρας που αναπνέω, το φως στην άκρη κάθε σκοτεινού τούνελ, το ουράνιο τόξο μετά από μια καταρρακτώδη βροχή με κεραυνούς και αστραπές και η όμορφη μελωδία των αγαπημένων μου τραγουδιών.

Είσαι το κίνητρο μου να κολυμπήσω κόντρα στα κύματα, τα γερά μου θεμέλια ακόμα κι όταν αισθάνομαι αδύναμη και κινδυνεύω να καταρρεύσω και το πιο λαμπερό μου αστέρι σε ένα σκοτεινό σύμπαν.

Η άνευ όρων αγάπη μου για σένα με σηκώνει κάθε πρωί από το κρεβάτι όσο κουρασμένη κι αν είμαι - ακόμα κι όταν η εξάντληση δεν με αφήνει να σταθώ όρθια, όταν πονάει όλο μου το κορμί και το μυαλό μου είναι τόσο θολό που δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά.

Η αγάπη για σένα με βοηθάει να αντέχω ακόμα κι όταν στέκομαι καταβεβλημένη μπροστά σε ένα βουνό από άπλυτα ρούχα και σκόρπια παιχνίδια. 

Δεν έχω νιώσει ποτέ πριν κάτι αντίστοιχο. Είσαι τα πάντα μου, ολόκληρη η ζωή μου!

Μπορεί να με εξαντλούν τα πάντα, αλλά ποτέ η βαθιά αγάπη μου για σένα. Θα σε αγαπάω πάντα, κάθε μέρα και πιο πολύ. Κι ελπίζω να το νιώθεις κι εσύ ότι σε αγαπώ, να ξέρεις ότι κάποιος σε δέχεται έτσι όπως είσαι - και σήμερα, και αύριο, και όλα τα επόμενα αύριο της ζωής σου».

Μετάφραση από LIVING Full

v