Xάρη στην αγάπη του κόσμου ο μικρός Γαβριήλ έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή!

Xάρη στην αγάπη του κόσμου ο μικρός Γαβριήλ έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή!

Ο Γαβριήλ είναι μόλις 2 χρονών και διαγνώστηκε πρόσφατα με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μία επιθετική μορφή λευχαιμίας που προσβάλλει κυρίως τα παιδιά. Χάρη στην οικονομική βοήθεια του κόσμου, πλέον έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για να βγει νικητής απ' αυτή τη μάχη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο μικρός Γαβριήλ παρουσίασε επίμονο βήχα που δεν υποχωρούσε. Τότε η μητέρα του τον πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής τους, όπου υπεβλήθη σε γενική αίματος και λίγο αργότερα διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Τον τελευταίο μήνα, ο μικρούλης νοσηλεύεται στο παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπειών. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, οι θεραπείες του πρόκειται να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μητέρα του δεν έχει φύγει στιγμή απ’ το πλευρό του, ενώ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει προσωρινά την εργασία της, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της, ο οποίος δεν εργάζεται λόγω υψηλού ποσοστού αναπηρίας. Αυτή η νέα συνθήκη έχει φέρει τους γονείς του Γαβριήλ σε οικονομικό αδιέξοδο, αφού αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα βιοποριστικά έξοδα της οικογένειας, όπως επίσης και στο κόστος των αναλώσιμων που χρειάζεται ο μικρούλης σε καθημερινή βάση.

Χάρη στην αγάπη του κόσμου όμως, ο μικρός Γαβριήλ έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή καθώς το ποσό που χρειαζόταν για τη νοσηλεία και τις θεραπείες συγκεντρώθηκε, όπως διαβάσαμε στη σελίδα του Facebook «Πράξη Αγάπης».

Ολόκληρη η ανάρτηση 

«Ήρωες της διπλανής πόρτας

''Χάρη σε σας το παιδί μας είναι καλά…''

Η μητέρα του Γαβριήλ προσπαθεί να διαχειριστεί τη συγκίνησή της περιγράφοντας μας όλα όσα πέρασε ο Γαβριήλ και τη μετέπειτα πορεία της θεραπείας του. Ο μικρούλης μας έχει πολύ δρόμο ακόμη. Γεμάτη αισιοδοξία, όλη η οικογένεια ευχαριστεί για την στήριξή του όλο τον κόσμο που προσέφερε τη βοήθειά του.
 
Ο 2χρονος Γαβριήλ διαγνώσθηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μία επιθετική μορφή λευχαιμίας που προσβάλλει κυρίως τα παιδιά. Μετά το πέρας της εκστρατείας η οικογένεια του Γαβριήλ απαλλάχτηκε προσωρινά από το άγχος των εξόδων και έχει επικεντρωθεί στις θεραπείες και στη φροντίδα του μικρού παιδιού.
 
Ευχόμαστε μια καλή και εύκολη πορεία.
 
Άλλη μία φορά αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε!»

v