Χάρη στην αγάπη του κόσμου η νεογέννητη Αννούλα θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Χάρη στην αγάπη του κόσμου η νεογέννητη Αννούλα θα έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Η νεογέννητη Αννούλα κλήθηκε να παλέψει για τη ζωή της αμέσως μετά τον τοκετό και υπεβλήθη σε μια δύσκολη καρδιολογική επέμβαση που θα της χαρίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. 




Την συγκεκριμένη, όμως, επέμβαση, δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς τη βοήθεια και την αλληλεγγύη του κόσμου. Σύμφωνα με ανάρτηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Πράξη Αγάπης», συγκεντρώθηκε το ποσό των 25.337 ευρώ που δίνει τη δυνατότητα στην Αννούλα να χειρουργηθεί. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Όλοι μαζί τα καταφέραμε για τη νεογέννητη Αννούλα μας, που μόλις εχθές ήρθε στη ζωή!

Χάρη στην αμέριστη στήριξη εκατοντάδων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό για την χειρουργική επέμβαση και τη νοσηλεία της μικρής μας Άννας, του βρέφους που κλήθηκε να παλέψει για τη ζωή του αμέσως μόλις γεννήθηκε!

Η μικρή Άννα ήρθε στον κόσμο χθες το πρωί σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, και μόλις τις πρώτες ώρες της ζωής του εισήχθη στο καρδιοχειρουργικό τμήμα της ίδιας κλινικής, ώστε να υποβληθεί στην απαραίτητη καρδιολογική επέμβαση. Η επέμβαση της μικρούλας στέφθηκε με επιτυχία και το ιατρικό προσωπικό είναι ικανοποιημένο από τη μέχρι στιγμής κλινική εικόνα του βρέφους. Η κατάστασή της είναι σταθερή, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, αφού πρέπει να διαπιστωθεί εάν έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της πνευμονικής βαλβίδας.

Η Ειρήνη κι ο σύζυγός της περνούν ώρες αγωνίας, αφού το νεογέννητο μωράκι τους βρίσκεται στην εντατική. Χάρις όμως στην αγάπη και στη συμπαράστασή σας, αισθάνονται αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα.

Στέλνουμε τις ευχές μας και όλη τη θετική μας ενέργεια στη μικρή μας Άννα. Θα βρισκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας για οτιδήποτε χρειαστεί, ενώ θα αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις για την πορεία της υγείας της μικρούλας.

Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους της Ειρήνης και του Φώτη για την συγκινητική σας κινητοποίηση! Κάθε προσφορά, κάθε κοινοποίηση, κάθε προσευχή ήταν εξαιρετικά πολύτιμη για να τα καταφέρουμε! Να είστε όλοι καλά!».

v