Χάρη στην αγάπη του κόσμου o μικρός Πολυχρόνης έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Χάρη στην αγάπη του κόσμου o μικρός Πολυχρόνης έχει μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Πριν από λίγο καιρό, ο μόλις 17 μηνών Πολυχρόνης Ταγάρας διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί. 

Οι γονείς του ξεκίνησαν έναν τιτάνιο αγώνα για να συγκεντρώσουν το ποσό των 150.000 ευρώ που απαιτείται έως τις 10 Ιουνίου προκειμένου να βοηθήσουν το μικρό τους παιδί. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και, πολύ γρήγορα, συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό προκειμένου να καλυφθούν τα νοσήλια για τον μικρούλη. 

Πριν από λίγες μέρες το παιδί υπεβλήθη επιτυχώς στην μεταμόσχευση και πλέον έχει ξεκινήσει η θεραπεία αποκατάστασής του.

Το ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν τον μικρούλη

Το μικρό αγοράκι, μέσω των γονιών του, ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στέλνοντας ένα... γράμμα από τη Βοστόνη!

«Να 'μαι και εγώ!

Είμαι ο Πολυχρόνης Ταγάρας του μπαμπά μου και της μαμάς μου! Που η δική σας αγάπη με έστειλε εδώ που είμαι τώρα… έχει δύσκολο όνομα το νοσοκομείο και τα αγγλικά μου ακόμη δεν είναι και τόσο καλά! Και πολύ σας ευχαριστώ που με στείλατε.

Κάτι κάμανε εδώ στην καρδιά μου (που να ξέρετε σας αγαπάει όλους πολύ πολύ και να το κάνουν και οι δικές σας καρδιές, να τους αγαπάτε όλους πολύ πολύ και πιο πολύ από το πολύ) και τώρα είμαι καλύτερα από όταν ήρθα!

Στα ιατρικά νέα τώρα! Θέλω να ξέρετε πως η πορεία μου μετά την επέμβαση είναι πάρα πολύ καλή (άψογη). Να σας πω επίσης πως όταν με κοίμισαν για να κάνουμε την επέμβαση εγώ είδα όνειρα πολλά! Και σας είδα όλους! Αλήθεια! Και κάποιοι φορούσαν και στολή παραλλαγής με κάτι σήματα… (θέλω να τους μοιάσω αυτούς…) και όλους σας είδα!

Αυτά τα λίγα γιατί κουράστηκα τώρα και θέλω να παίξω με τα παιχνίδια που έχω εδώ

Σύντομα θα επιστρέψουμε στην πατρίδα! Και θα σας πω κι άλλα!

Σας ευχαριστώ όλους, Πολυχρόνης»

Πηγή: enanews.gr

v