Ελένη Μενεγάκη: «πάνω από όλα τα παιδιά μας και μετά όλα τα άλλα»

Ελένη Μενεγάκη: «πάνω από όλα τα παιδιά μας και μετά όλα τα άλλα»

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και η παρουσίαστρια Ελένη Μενεγάκη θέλησε μέσα από την εκπομπή της να περάσει το δικό της μήνυμα, αφιερώνοντας τη σημερινή μέρα στις μητέρες και συγκεκριμένα σε εκείνες που έχασαν τα παιδιά τους στο φονικο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Η σημερινή μέρα είναι η μέρα της γυναίκας... Όσα χρόνια κάνω τηλεόραση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει η εκπομπή με αυτό, μιλώντας για τις γυναίκες. Για αυτά που έχουν καταφέρει οι γυναίκες, για το πού έχει φτάσει η γυναίκα σήμερα στην κοινωνία, μιλάμε για δυνατές γυναίκες, γυναίκες οι οποίες εξελίχθηκαν, προχώρησαν, τα κατάφεραν.

Σήμερα, όχι μόνο δεν ξεκινήσαμε με αυτό, αλλά σήμερα στο μόνο, εγώ τουλάχιστον, που θα ήθελα να εστιάσω, την ημέρα αυτή είναι μόνο στις μάνες. Σε όλες τις μάνες. Στις μάνες εκείνες που είναι καθημερινά μέσα στην καρδιά μας και μιλάω για τις μάνες όλων εκείνων των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη, αλλά και όλες εμάς τις υπόλοιπες μανούλες όπου και να βρισκόμαστε, είτε έχουμε δημόσιο λόγο, είτε βρισκόμαστε στην ύπαιθρο κάπου στην Ελλάδα, όλες τις μάνες οι οποίες τρέχουν, πονούν, προσπαθούν, ονειρεύονται για τα παιδιά τους για το αύριο για το μέλλον τους τις μάνες τις οποίες μοχθούν», σημείωσε η παρουσιάστρια, καταλήγοντας με τη φράση που μας ενώνει όλες «Πάνω από όλα τα παιδιά μας κι όλα τα άλλα μετά».

Πηγή: newsbomb.gr

v