Συνατσάκη: «όταν έμαθα ότι θα κάνω κορίτσι φοβήθηκα - η ζωή των κοριτσιών είναι πιο επικίνδυνη»

Συνατσάκη: «όταν έμαθα ότι θα κάνω κορίτσι φοβήθηκα - η ζωή των κοριτσιών είναι πιο επικίνδυνη»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία με την κόρη της ενώ μίλησε για τα συναισθήματά της όταν έμαθε ότι το μωρό που θα γεννούσε θα ήταν βιολογικά κορίτσι.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα όμορφο στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον πατέρα της στον ρόλο του φωτογράφου. Στη φωτογραφία κρατάει αγκαλιά την κόρη της, ενώ στη λεζάντα έγραψε:

«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη φίλη της Γωγώ Δελογιάννη

Ακόμα η Συνατσάκη μοιράστηκε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη φίλη της Γωγώ Δελογιάννη, όταν έμαθε ότι το μωρό που θα γεννούσε θα ήταν βιολογικά κορίτσι.

«Στείλαμε αυτά τα μηνύματα με τη Γωγώ, που είμαι τέτοια γυναίκα, μπροστάρισσα, αλληλέγγυα, που πάντα παρακινεί για το καλό, το καλοκαίρι. Λίγο αφού μάθαμε ότι το πιτσίνι είναι βιολογικά κορίτσι. Με συγκινεί αυτή η συνομιλία. Την κρατάω στην καρδιά μου για πάντα» γράφει η γνωστή παρουσιάστρια, παραθέτοντας τη συνομιλία της με την καλή της φίλη: 

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v