Της είπαν πως δεν θα γίνει ποτέ μαμά αλλά απέκτησε 3δυμα και είναι πάλι έγκυος!

Της είπαν πως δεν θα γίνει ποτέ μαμά αλλά απέκτησε 3δυμα και είναι πάλι έγκυος!

H Έλενα και ο Βασίλης, όπως εξομολογήθηκαν στην εκπομπή Tlive, ήθελαν όσο τίποτα να γίνουν γονείς! Οι γιατροί, όμως, τους έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουν και πως το όνειρό τους θα παρέμεινε άπιαστο. Εκείνοι δεν το έβαλαν κάτω ούτε για μια στιγμή.

Ο εφιάλτης των αποτυχημένων εξωσωματικών και οι αποβολές που γκρέμιζαν τις όποιες ελπίδες για μωρό ανήκουν στο παρελθόν. Το ζευγάρι άφησε πίσω τη διαδικασία των εξωσωματικών και στράφηκε σε φυσικούς τρόπους και θεραπείες. Και τότε εγένετο θαύμα και μάλιστα…εις τριπλούν!

Τρίδυμα με φυσιολογική σύλληψη

Η Έλενα τα κατάφερε και γέννησε τρίδυμα. Ο ερχομός των τρίδυμων μωρών τους είναι η ωραιότερη στιγμή της κοινής τους ζωής. Τα κοριτσάκια και το αγοράκι τους είναι ο κόσμος τους όλος. Και τώρα η τύχη τους ξαναχαμογέλασε καθώς η Έλενα κυοφορεί το τέταρτο μωράκι τους! Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν, η σύλληψη του τέταρτου μωρού έγινε πάλι φυσιολογικά.

«Όταν αφήνεσαι στα χέρια της επιστήμης και πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, τότε το σώμα ανταποκρίνεται. Και αυτό που για χρόνια φάνταζε αδύνατο, γίνεται δυνατό», δήλωσαν οι γονείς για το θαύμα που ζουν!

Πηγή: mytwins.gr

v