Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος ενώ έχω περίοδο;

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος ενώ έχω περίοδο;

Ερώτηση:
Τον προηγούμενο μήνα είχα ερωτική επαφή χωρίς προφύλαξη. Ξεκίνησα να έχω κόπωση, υπνηλία, πόνο στη μέση, λίγους πόνους στην κοιλιά. Είδα κηλίδες αίματος ροζ για λίγες μέρες και μετά αδιαθέτησα. Για 2 μέρες, συνήθως είναι 4 μέρες. Τελείωσα με την περίοδο μου, αλλά έχω ακόμη πόνο στη μέση και στην κοιλιά. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;
Απάντηση:

Ναι υπάρχει. Ο ασφαλέστερος τρόπος διάγνωσης πιθανής κύησης είναι η HCG αίματος.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v