«H ευτυχία κρύβεται σε ένα φιλί και σε ένα χάδι στα κλεφτά λίγο πριν κοιμηθούμε...»

«H ευτυχία κρύβεται σε ένα φιλί και σε ένα χάδι στα κλεφτά λίγο πριν κοιμηθούμε...»

Από τη στιγμή που ένα ζευγάρι αποκτάει παιδί, αλλάζουν οι προτεραιότητες και ολόκληρη η καθημερινότητά του. Ξαφνικά, αυτό το μικρό πλασματάκι γίνεται όλος τους ο κόσμος και οι δυο σύντροφοι καλούνται να ξαναβρούν τα πατήματά τους και να δημιουργήσουν πολύτιμες στιγμές, όπως πολύ σωστά αναφέρεται στην παρακάτω δημοσίευση.

«Μας είπαν ότι η σχέση μας θ' αλλάξει όταν έρθουν τα παιδιά..

Μπορεί να νιώθαμε προετοιμασμένοι για την έλλειψη χρόνου που θ' ακολουθήσει και για την μειωμένη δυνατότητα να μείνουμε οι δυο μας.

Ίσως όμως δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το ότι ήταν πιθανό να μην μας νοιάζει…

Ίσως δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το ότι ήταν πιθανό να νιώθουμε τόσο αποστραγγισμένοι, τόσο κουρασμένοι, τόσο σε υπερένταση, που όταν τελικά θα προκύπτανε στιγμές όπου θα μπορούσαμε να ξεκλέψουμε χρόνο μαζί, μπορεί και να μην θέλαμε...

Ότι δε θα τρελαινόμασταν να βγούμε ή να συζητήσουμε για τη μέρα μας. Ότι συχνά θα μας κατέβαλε η κούραση και δεν θα νιώθαμε καμία σύνδεση μεταξύ μας. Ωστόσο, οι μικρές στιγμές κάνουν τη διαφορά - οι μικρές αλλά τόσο σπουδαίες στιγμές.

Στιγμές μικροσκοπικές με τεράστιες δόσεις αγάπης, κάπου ανάμεσα στο πλυντήριο και τ' άπλυτα πιάτα...!

Αυτή η εποχή σύντομα θα είναι παρελθόν. Πριν το καταλάβουμε θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία για βραδινές εξόδους και πολύωρες συζητήσεις πίνοντας ένα ποτό.

Τώρα, η ευτυχία κρύβεται μέσα σ' ένα φιλί και σ' ένα χάδι στα κλεφτά λίγο πριν κοιμηθούμε...»

v