Γνωρίστηκαν από ένα λάθος μήνυμα και απέκτησαν μαζί 6 παιδιά!

Γνωρίστηκαν από ένα λάθος μήνυμα και απέκτησαν μαζί 6 παιδιά!

Το 2009, η Brenda Rivera προσπαθούσε να στείλει μήνυμα σε μια φίλη όταν πληκτρολόγησε κατά λάθος τον αριθμό που ανήκε σε έναν άντρα που ονομαζόταν Isaiah Stearns. Εκείνη την ώρα δεν φανταζόταν ότι έκανε την αρχή σε μια όμορφη, μακροχρόνια σχέση.

Συγκεκριμένα, η Brenda έστειλε στον άγνωστο αριθμό ένα εδάφιο της Βίβλου και ο Isaiah απάντησε αμέσως. Πολύ γρήγορα άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, ενώ την επόμενη ημέρα ο τολμηρός Isaiah κάλεσε την Brenda στο τηλέφωνο. Λίγο καιρό αργότερα, το ζευγάρι κανόνισε το πρώτο του ραντεβού κι όλα κύλησαν ραγδαία! 

Μάλιστα, όταν η Brenda γνώρισε το αγόρι της στη μαμά της, εκείνη τον βαθμολόγησε με… 11 στα 10 και της δήλωσε πως μια μέρα θα τον παντρευτεί. Και φυσικά, είχε δίκιο!

Τον Ιούνιο η Brenda και ο Isaiah θα κλείσουν 13 χρόνια γάμου ενώ έχουν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά: τη Victoria, 11 ετών, τη Veronica, 10, τον Samuel, 9, τη Vanessa, 7, τον Benjamin, 4 και τον Ezra, ενός. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by brenda rivera stearns (@she_plusfive)



«Μας αγαπώ πολύ. Μερικές φορές κοιτάζω απλώς τα παιδιά μου και τον άντρα μου και αναρωτιέμαι τι έκανα για να το αξίζω όλο αυτό», λέει η Brenda και προσθέτει:

«Δεν θα είχα τόσα πολλά παιδιά αν ο σύζυγός μου δεν με βοηθούσε τόσο πολύ με το σπίτι. Φτιάχνει δείπνο, πλένει τα ρούχα και δεν ρωτάει αν χρειάζομαι βοήθεια… Όταν βλέπει ότι υπάρχει μια δουλειά, απλά την κάνει. Είναι ο τέλειος σύζυγος. Είμαι πολύ τυχερή!».

Πηγή: today.com

v