Διαζευγμένη μαμά θα λάβει από τον πρώην της «αποζημίωση» €204.000 για τα οικιακά που έκανε επί 25 χρόνια!

Διαζευγμένη μαμά θα λάβει από τον πρώην της «αποζημίωση» €204.000 για τα οικιακά που έκανε επί 25 χρόνια!

Μια απίστευτη απόφαση έλαβε δικαστήριο στην Ισπανία, καθώς διέταξε έναν επιχειρηματία να πλήρωσει αποζημίωση 204.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του για τα οικιακά που έκανε επί 25 χρόνια!

Ο πρώην σύζυγος της Ιβάνα Μοράλ διετάχθη να πληρώσει το ποσό αυτό βάσει του κατώτατου μισθού που ίσχυε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, των οποίων τη φροντίδα είχε αναλάβει η Ιβάνα καθώς δεν εργαζόταν.

Ο πρώην σύζυγός της Ιβάνα καλείται, επίσης, να της καταβάλει σύνταξη ύψους 498 ευρώ το μήνα καθώς και μηνιαία ενίσχυση 399 ευρώ και 597 ευρώ στις δύο τους κόρες ηλικίας 20 και 14 ετών.

«Ξεκάθαρα ήταν μια πράξη κακοποίησης να αποκλειστώ τελείως οικονομικά χωρίς να έχω τίποτα όταν τελείωσε ο γάμος μας με αποτέλεσμα τόσο εγώ όσο και οι κόρες μου να μείνουμε με τίποτα μετά από όλα αυτά τα χρόνια που αφιέρωσα τον χρόνο μου, την ενέργειά μου και την αγάπη μου σε αυτή την οικογένεια» δήλωσε η γυναίκα από την Ισπανία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης το ζευγάρι είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο στο οποίο αναφερόταν πως το μόνο που θα μοιράζονταν ήταν όσα αποκτούσαν από κοινού με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην έχει πρόσβαση στα χρήματα που απέκτησε ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας.

Ο πρώην σύζυγος της Ιβάνα αναμένεται να υποβάλει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v