Μετά από πολλές αποβολές έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στα 39 της!

Μετά από πολλές αποβολές έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στα 39 της!

Μετά από πολύ κόπο και πολλές στενοχώριες μια γυναίκα που υπέστη 4 αποβολές και μία έκτοπη εγκυμοσύνη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Diana Bowden, 39 ετών, έχασε πέντε μωρά από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2021. Mάλιστα, στην τελευταία της εγκυμοσύνη οι γιατροί χρειάστηκε να της αφαιρέσουν τη μία σάλπιγγα για να της σώσουν τη ζωή.

Αφού συμμετείχε σε μια κλινική δοκιμή για γυναίκες με επαναλαμβανόμενες αποβολές, μια βιοψία έδειξε ότι είχε ενδομητρίτιδα - μια μόλυνση της μήτρας που εμποδίζει τα έμβρυα να εμφυτευτούν σωστά. Η Diana πήρε αντιβιοτικά και μετά από κάποιους μήνες έμεινε έγκυος στον Freddie.

Παρά το άγχος που της δημιούργησε η εγκυμοσύνη, όλα πήγαν καλά και το αγοράκι της, το οποίο τώρα είναι 3 μηνών, γεννήθηκε υγιέστατο.

«Ήμουν αρκετά δυνατή σε όλες τις απώλειές μου και είχα πίστη, αλλά μετά την έκτοπη εγκυμοσύνη μου ήταν η πρώτη φορά που άρχισα να χάνω κάθε ελπίδα. Μου αφαίρεσαν μια σάλπιγγα και ήμουν μεγάλη σε ηλικία. Έχανα το κουράγιο μου.

Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να γίνω μαμά. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι τα κατάφερα. Όταν κοιτάζω τον γιο μου, σκέφτομαι ότι αυτό το πλάσμα είναι δικό μου και λιώνω από αγάπη

Πηγή: worcesternews.co.uk

v