Εστιατόριο σερβίρει σπιτικό φαγητό που μαγειρεύουν γιαγιάδες από όλο τον κόσμο

Εστιατόριο σερβίρει σπιτικό φαγητό που μαγειρεύουν γιαγιάδες από όλο τον κόσμο

Μια καταπληκτική ιδέα ενός νέου και άπειρου επιχειρηματία έχει γίνει viral, με πολλούς φανατικούς υποστηρικτές. Ο λόγος για τον Jody Scaravella που εμπνεύστηκε να ανοίξει το εστιατόριο «Enoteco Maria», στη μνήμη της Ιταλίδας μητέρας του που υπεραγαπούσε.

Η καινοτομία του «Enoteco Maria», που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, έγκειται στο φαγητό που σερβίρει καθώς το μενού δεν είναι σταθερό . 

Κάθε μέρα είναι και μια έκπληξη αφού γιαγιάδες από όλο τον κόσμο μαγειρεύουν σπιτικές συνταγές του τόπου τους. Από τότε που άνοιξε το εστιατόριο, οι μαγείρισσες ετοιμάζουν νόστιμες λιχουδιές από την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Μπαγκλαντές, την Αλγερία, το Τρινιντάντ, τη Συρία, την Αργεντινή, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Λευκορωσία, την Πολωνία και τη Γαλλία.

Μετά τον χαμό της μαμάς του, της Nova, ο ιδιοκτήτης του καινοτόμου καταστήματος ήθελε να φτιάξει κάτι στη μνήμη της. «Το εγχείρημά μου ήταν αποτέλεσμα της βαθιάς θλίψης που ένιωθα. Δεν είχα κανένα επιχειρηματικό σχέδιο. Δεν είχα εμπειρία. Ποτέ δεν δούλεψα καν σε εστιατόριο, δεν είχα ιδέα τι έκανα. Απλά είχα μια ιδέα η οποία ξεδιπλώθηκε», είπε χαρακτηριστικά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Good News (@tanksgoodnews)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v