Κάμερον Ντίαζ: εγκαταλείπει την υποκριτική για να αφοσιωθεί 100% στη μητρότητα

Κάμερον Ντίαζ: εγκαταλείπει την υποκριτική για να αφοσιωθεί 100% στη μητρότητα

Συνήθως έχουμε την πεποίθηση πως οι αγαπημένοι μας χολιγουντιανοί ηθοποιοί θα κάνουν ταινίες μέχρι τα βαθιά γεράματα και πως θα τους απολαμβάνεις στη μεγάλη οθόνη για πάντα! Η πανέμορφη Κάμερον Ντίαζ, όμως, που μας συντρόφευσε πολλές φορές στα νιάτα μας, πήρε μια μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή και την καριέρα της. 

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να αποσυρθεί οριστικά από την υποκριτική, μετά το τέλος της ταινίας του Netflix «Back in Action» με τον Τζέιμι Φοξ, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στο μεγάλωμα της 3χρονης κόρης, Ράντιξ.

«Αυτά τα συνεχόμενα 10ωρα στα γυρίσματα ήταν πολλά για εκείνη και δεν θέλει να είναι μακριά από την κόρη της», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στη Daily Mail. «Η Κάμερον αγαπάει τον ρόλο της μαμάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».

Ενώ ο σύζυγός της στηρίζει την καριέρα της στην υποκριτική, εκείνη δεν θέλει να συνεχίσει καθώς τα πολύωρα γυρίσματα «την έχουν κουράσει πολύ. «Παρόλο που έβλεπε την οικογένειά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, δεν είναι το ίδιο», υποστήριξε η ίδια πηγή.

Η Ντίαζ, 50 ετών, και ο Μάντεν, 44 ετών, παντρεύτηκαν το 2015 και υποδέχτηκαν την κορούλα τους το 2019. 

Πηγή: protothema.gr

v