«Μετά από 2 παιδιά μοιάζω άλλος άνθρωπος - μου λένε ότι είναι άδικο για τον άντρα μου»

«Μετά από 2 παιδιά μοιάζω άλλος άνθρωπος - μου λένε ότι είναι άδικο για τον άντρα μου»

Μια γυναίκα (@jill200016) δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο πριν και μετά τον γάμο και τη μητρότητα όπου, όπως αποδεικνύουν και οι εικόνες, είναι... άλλος άνθρωπος. Αυτό που ήθελε να τονίσει, όμως, είναι πως παρά τις αλλαγές στην εμφάνισή της, η αγάπη που μοιράζεται με τον σύζυγό της είναι πιο δυνατή.

Στην αρχή του βίντεο, η Jill δημοσίευσε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν μερικά χρόνια, όταν πρωτογνώρισε τον άντρα της, γράφοντας «το κορίτσι με το οποίο νόμιζε ότι θα ήταν για πάντα». Στη φωτογραφία, είναι σαφώς νεότερη, με ξανθιές όμορφες μπούκλες και καλοσχηματισμένο σώμα.

Το βίντεο συνεχίζει με μια πρόσφατη φωτογραφία της γυναίκας, 7 χρόνια μετά τον γάμο της με τον σύντροφό της και 2 παιδιά. Τα μαλλιά της δεν είναι πια ξανθά αλλά σούρα καστανά, έχει περισσότερα κιλά και την έκφραση των περισσότερων μαμάδων όταν είναι σε... απόγνωση από την εξάντληση. 

Στην ανάρτησή της η γυναίκα εξιστόρησε τη συγκινητική ιστορία αγάπης που ενώνει εκείνη και τον άντρα της, μίλησε για τα υπέροχα παιδιά τους (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) καταλήγοντας ο άντρας της μοιάζει να τη θέλει περισσότερο από παλιά, παρά την «διαφορετική εικόνα» της. 

Παρόλα αυτά, αρκετοί από αυτούς που παρακολούθησαν τη δημοσίευση της Jill δεν εστίασαν στην ουσιαστική αγάπη που ενώνει δύο ανθρώπους, αλλά έμειναν στην επιφάνεια. 

Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είναι άδικη για τον άντρα της που «άλλη παντρεύτηκε και με άλλη ζει». Αρκετοί αποκάλεσαν τον σύζυγό της «καημένο» και «ταλαίπωρο», ενώ άλλοι είπαν χιουμοριστικά για την Jill πως «παραβίασε το συμβόλαιο που έκανα με τον άντρα της πριν 7 χρόνια». 

Κάποιο, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να πουν πως το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί «έναν καλό λόγο για να μην παντρευτεί κανείς ποτέ» ενώ ένας σχολίασε πως  «γυναίκες σαν την Jill καταλήγουν να χωρίζουν, να γερνούν και να πεθαίνουν μόνες επειδή δεν μπορούσαν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση».

Παρά τις σκληρές παρατηρήσεις (που προήλθαν σε συντριπτική πλειοψηφία από άντρες), πολλοί έσπευσαν να συγχαρούν το ζευγάρι που αγαπιέται τόσο πολύ, ενώ ένας χρήστης έγραψε «σε αγαπάει για αυτό που είσαι, όχι για αυτό που φαίνεσαι. Έχεις παντρευτεί έναν καλό άνθρωπο. Είσαι τυχερή». 

Η Jill, από τη μεριά της, απάντησε σε όλους τους επικριτές της πως ο άντρας της την κάνει να νιώθει όμορφη, επιθυμητή και αγαπητή ανεξάρτητα από τα κιλά ή το χρώμα των μαλλιών της. 

Πηγή: thesun.co.uk

v