28χρονη εισέβαλε σε δημοτικό σχολείο και σκότωσε εν ψυχρώ 3 παιδιά

28χρονη εισέβαλε σε δημοτικό σχολείο και σκότωσε εν ψυχρώ 3 παιδιά

Τρία παιδιά και τρεις ενήλικοι σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα μέσα σε πρωτοβάθμιο ιδιωτικό σχολείο στη Νάσβιλ, στην πολιτεία Τενεσί του αμερικανικού Νότου, από πρώην απόφοιτη του συγκεκριμένου σχολείου.

Πώς έγινε το μακελειό στον Νάσβιλ

Η 28χρονη μπήκε χθες το πρωί (27/3) στο μικρό ιδιωτικό χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας του Τενεσί «The Covenant School», οπλισμένη με δύο τουφέκια εφόδου και πιστόλι, πυροβολώντας τη γυάλινη πόρτα εισόδου.

Κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, στο οποίο είχε φοιτήσει, πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά, ηλικίας μεταξύ 8 και 9 ετών -την Evelyn Dieckhaus, την Hallie Scruggs και τον William Kinney- και τρεις ενηλίκους, ηλικίας μεταξύ 60 και 61 ετών.

Ένα από τα ενήλικα θύματα ήταν η Katherine Koonce, η διευθύντρια του σχολείου. Ο Mike Hill, ο οποίος ήταν φύλακας της σχολικής μονάδας, έπεσε και αυτός νεκρός από τους πυροβολισμούς της 28χρονης. Τέλος, το τελευταίο ενήλικο θύμα ήταν η Cynthia Peak, η οποία ήταν αναπληρώτρια καθηγήτρια του σχολείου και εργαζόταν την ημέρα των πυροβολισμών.

To βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης της 28χρονης

Η δράστις πυροβόλησε κατά των περιπολικών που έφτασαν

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος πυροβόλησε κατά των αστυνομικών οχημάτων καθώς πλησίαζαν, χτυπώντας ένα από αυτά στο παρμπρίζ.

Φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν επίσης σπασμένα τζάμια, όπου η δράστις πυροβόλησε την πόρτα για να εισέλθει στο κλειδωμένο κτίριο, τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, και το αυτοκίνητο Honda Fit της 28χρονης που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Οι πυροβολισμοί τερματίστηκαν περίπου 14 λεπτά μετά την έναρξη της επίθεσης, αφού η αστυνομία εισέβαλε στο κτίριο και πυροβόλησε τη δράστιδα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Πηγή: iefimerida.gr

v