Νεογέννητο ακούει τη φωνή του μπαμπά του και του χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελο!

Νεογέννητο ακούει τη φωνή του μπαμπά του και του χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελο!

Η μικρή Antonella ήρθε στον κόσμο στις 11 Αυγούστου, τη μέρα που στη χώρα της, τη Βραζιλία, γιορτάζουν τη γιορτή του πατέρα. Γεννήθηκε περίπου 3 κιλά και 49 εκατοστά στο Ρίο ντε Τζανέιρο και χάρισε στους γονείς της μια μοναδική στιγμή.

Η μικρή, λίγα λεπτά μετά τον τοκετό,  κοιμόταν γαλήνια στην αγκαλιά της μητέρας της όταν μπήκε στο δωμάτιο ο μπαμπάς της για να την γνωρίσει. Μόλις άκουσε τη φωνή του, η  μικροσκοπική Antonella ξύπνησε, άνοιξε τα μάτια της και του χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο.

Η οικογένειά της πιστεύει πως αυτό συνέβη επειδή η μικρή αναγνώρισε τη φωνή του πατέρα της, Flavio. «Ο άντρας μου μιλούσε και έπαιζε με το μωρό σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Της έλεγε πόσο πολύ την αγαπούσε και δεν παρέλειψε ούτε μια μέρα να την καλημερίσει και να την καληνυχτίσει. Μάλλον, η μικρή μας έμαθε να αναγνωρίζει τη φωνή αλλά και τα συναισθήματα του μπαμπά της πριν ακόμα γεννηθεί», λέει η χαρούμενη μαμά. 

Όσο για τον ευτυχισμένο πατέρα, δήλωσε: «Νόμιζα ότι ήξερα τι πάει να πει αληθινή αγάπη, μέχρι που κοίταξα το πιο ειλικρινές χαμόγελο στον κόσμο».

Πηγή: mag.elcomercio.pe

v