Μπαμπάς και αδερφός έκαναν τατουάζ την ουλή του μικρού γιου της οικογένειας που έχει καρκίνο

Μπαμπάς και αδερφός έκαναν τατουάζ την ουλή του μικρού γιου της οικογένειας που έχει καρκίνο

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Jasper O'Briant υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες για τον καρκίνο, πραγματοποιώντας τακτικές επισκέψεις σε Νοσοκομείο Παίδων στο Τέξας.

Ο 16χρονος διαγνώστηκε τον Οκτώβριο του 2020 με οστεοσάρκωμα, έναν τύπο καρκίνου των οστών που, σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, επηρεάζει λιγότερα από 5.000 παιδιά και εφήβους κάθε χρόνο.

Όμως, παρόλο που η ζωή του ήταν δύσκολη τον τελευταίο καιρό, ο έφηβος είχε την οικογένειά του στο πλευρό του και πρόσφατα, ο πατέρας και ο μεγαλύτερος αδερφός του αποφάσισαν να κάνουν κάτι μοναδικό για να του δείξουν πόσο τον αγαπούν και τον στηρίζουν: αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ ίδιο με μία από τις ουλές του jasper, «ενθύμιο» από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. 


Με αυτόν τον τρόπο, θέλησαν όχι να συμπαρασταθούν στον Jasper αλλά και να κάνουν γνωστό τον σπάνιο καρκίνο που πέρασε, ώστε να ενθαρρύνουν τους συμπολίτες τους να χρηματοδοτηθεί η έρευνα το οστεοσάρκωμα.

«Όταν έχεις ένα τόσο εντυπωσιακό τατουάζ όπως αυτό, οι άνθρωποι θα ρωτήσουν γιατί το έκανες, κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να εξηγήσεις τα πάντα», είπε ο μεγάλος, υπέροχος αδερφός του Jasper. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v