«Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου»

«Η κατάψυξη ωαρίων ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα ποτέ στον εαυτό μου»

Η κρυοσυντήρηση ωαρίων έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να «παγώσουν» τον χρόνο ώστε να γίνουν μητέρες αργότερα στη ζωή τους. Η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα-Τζόνας ακολούθησε αυτή τη μέθοδο και εξομολογήθηκε πως ήταν το καλύτερο δώρο που έκανε ποτέ στον εαυτό της.

Στο podcast «Armchair Expert With Dax Shepard» μίλησε για το πόσο ελεύθερη ένιωσε όταν κατέψυξε τα ωάριά της στην ηλικία των 35. Μέχρι τότε δεν είχε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνει οικογένεια και ανησυχούσε πως όταν θα τον έβρισκε θα ήταν πλέον αργά.

Τον Δεκέμβρη του 2018 βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπου του τραγουδιστή Νικ Τζόνας και πριν από ένα χρόνο καλωσόρισε στον κόσμο την κορούλα της μέσω παρένθετης μητέρας.

«Αγαπώ τα παιδιά και πάντα ήθελα να γίνω μαμά. Λέω στις μικρότερες σε ηλικία φίλες μου ότι το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό. Γίνεται πολύ πιο δύσκολο να μείνεις έγκυος μετά τα 35. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Τα ωάρια σου θα έχουν την ίδια ηλικία με εκείνη όταν έκανες την διαδικασία.»

Πηγή: protothema.gr

v