M. Συνατσάκη: «4 αλήθειες που μου έμαθε η κόρη μου αυτούς τους 4 μήνες»

M. Συνατσάκη: «4 αλήθειες που μου έμαθε η κόρη μου αυτούς τους 4 μήνες»

Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη, Ολίβια, έγινε 4 μηνών και έχει ήδη μάθει πολλά στη μαμά της! Όπως ανέφερε η ευτυχισμένη μητέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από ένα τρυφερό βιντεάκι η κόρη της της έμαθε 4 μεγάλες αλήθειες.

Μητρότητα είναι ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση

«Είμαι πολύ διαβασμένη, ήθελα πολύ να μου συμβεί όλο αυτό και άρα είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα!». Ούτε καν. Μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου.

Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν μπορεί να μείνει το ίδιο

«Η επιστροφή θα είναι εύκολη!». Εξαιρετικά πιεστική! Αρχικά σε τι να επιστρέψεις; Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν μπορεί να μείνει το ίδιο. Όλα χτίζονται ξανά σε ολοκαίνουργιες βάσεις.

Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις την αυπνία

«Θα λατρεύω κάθε στιγμή αυτής της νέας κατάστασης! Το ήθελα πολύ και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη». Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις κάθε αυπνία, πόνο, πείνα, εξάντληση που έρχονται μαζί με τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα.

Μπορεί να μη θέλεις πια να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα

«Θα κάνω όλα όσα έκανα τώρα, απλά μαζί με το παιδί». Ναι αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης μπορεί να μη θέλεις πια να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα πια. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην έχουν την ίδια προτεραιότητα πια. Και αυτό είναι εντάξει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Πηγή: gossip-tv.gr

v