Διανομέας έσωσε νήπιο που περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους αργά τη νύχτα

Διανομέας έσωσε νήπιο που περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους αργά τη νύχτα

Μια οικογένεια από το Μίσιγκαν χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη σ' έναν διανομέα πίτσας, ο οποίος βρήκε και έσωσε το 3χρονο παιδί τους που το είχε σκάσει απ' το σπίτι τους και περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους αργά τη νύχτα.

Ενώ η οικογένειά της κοιμόταν, το κοριτσάκι -που η αστυνομία πιστεύει ότι ήταν περίπου 3 ετών- είχε καταφέρει με κάποιο τρόπο να ξεγλιστρήσει από το σπίτι της και να καταλήξει στους δρόμους. Χαμένη και μόνη.

Ο Gabe Botello, ο οποίος είναι πατέρας επτά παιδιών, παρέδιδε την παραγγελία του, όταν την είδε. Μέχρι, όμως, να τον πληρώσουν η μικρή είχε εξαφανιστεί από το σημείο. Άρχισε να την ψάχνει μέχρι που τελικά τη βρήκε σε μια αποβάθρα ενός εργοστασίου, κουλουριασμένη ανάμεσα σε δύο τσιμεντόλιθους. Τουρτούριζε από το κρύο καθώς φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι, μια πάνα και κάλτσες.

Ο διανομέας ανέλαβε αμέσως δράση. Την τύλιξε με το μπουφάν του και κάλεσε την ασυνομία. Η οικογένεια της μικρούλας δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί έλειπε απ' το σπίτι και έπαθαν τεράστιο σοκ όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στην πόρτα τους μαζί της.

Ως γονέας, ο Botello καταλαβαίνει πόσο απρόβλεπτα μπορεί να είναι τα παιδιά και πόσο γρήγορα μπορούν να συμβούν άσχημες καταστάσεις. Νιώθει μόνο συμπόνια για τους γονείς της, αποδεικνύοντας ακόμη περισσότερο πόσο πραγματικά σπουδαίος τύπος είναι.

Επίσης, δεν βλέπει τον εαυτό του ως ήρωαα, αλλά μάλλον, απλά έναν πατέρα που έκανε αυτό που ελπίζει ότι κάποιος θα έκανε για τα δικά του παιδιά.

Πηγή: goalcast.com

v