10χρονος πιάστηκε στα δόντια καρχαρία και επέζησε!

10χρονος πιάστηκε στα δόντια καρχαρία και επέζησε!

Ένα 10χρονο αγόρι από το Κολοράντο βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές στις αρχές Μαρτίου στο Κανκούν του Μεξικού, όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία. Ευτυχώς, το παιδί τη γλύτωσε και τώρα αναρρώνει!

Ο Dillon Armijo έπαιζε στο νερό όταν ένιωσε κάτι σαν δυνατό χτύπημα. Μόνο όταν είδε το αίμα συνειδητοποίησε ότι τον είχε δαγκώσει καρχαρίας. Ο αδερφός του μαζί με άλλους παρευρισκόμενους που είδαν το τρομακτικό σκηνικό, έτρεξαν και τον έβγαλαν από τη θάλασσα.

Αφού πέρασε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο του Μεξικού, ο 10χρονος μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Κολοράντο, όπου υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις.

Τα τραύματα στο πόδι του ήταν εκτεταμένα, όμως, ο 10χρονος μετά τις επεμβάσεις αναρρώνει καλά.

«Δεν μπορεί να σηκώσει το πόδι του, καθώς έχει βλάβη στους τένοντες. Με τον καιρό όμως θα μπορεί να τρέχει, να πηδάει και να παίζει κανονικά. Έτσι μας είπαν οι γιατροί και είναι το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε», είπε ο πατέρας του.

Οι φίλοι της οικογένειας ξεκίνησαν έναν λογαριασμό GoFundMe για να βοηθήσουν στην ανάρρωση και τα ιατρικά έξοδα του αγοριού.

Η Kari Flauding, μητέρα δύο αγοριών και μία από τις καλύτερες φίλες της μητέρας του Dillon, έγραψε στη σελίδα ότι ο 10χρονος έχει «πολλές ώρες φυσικοθεραπείας μπροστά του, αλλά οι γιατροί και η οικογένειά του ελπίζουν ότι θα μπορέσει να περπατήσει ξανά».

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 21.000 δολάρια.

Πηγή: cafemom.com

v