Γυναίκα με νεφρική ανεπάρκεια βρήκε τον δότη που της έσωσε τη ζωή χάρη στο...σκυλάκι της!

Γυναίκα με νεφρική ανεπάρκεια βρήκε τον δότη που της έσωσε τη ζωή χάρη στο...σκυλάκι της!

Mια απίστευτη ιστορία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει εντυπωσιάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μια γυναίκα με νεφρική ανεπάρκεια βρήκε συμβατό δότη σε μια παραλία της Ουαλίας χάρη στο... σκυλάκι της.

Η Lucy Humphrey, 44 ετών, από το Caerphilly, είχε διαγνωστεί με λύκο από το 2000, ενώ το 2017 διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου. Χρειαζόταν επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού, αλλά δεν είχε βρεθεί συμβατός δότης.

Μια μέρα η Lucy πήγε με τον σύντροφό της στην παραλία, έχοντας μαζί τους τα δυο τους σκυλιά, τον Jake και την Indie, όταν συνέβη κάτι απίστευτο.

Η Indie «έπιασε φιλίες» με μια κυρία που βρισκόταν στην παραλία και δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό της. Η Lucy πλησίασε την άγνωστη γυναίκα και της ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν και άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους. Όταν η 40χρονη Katie James έμαθε ότι η Lucy περίμενε μια σωτήρια μεταμόσχευση νεφρού,  της αποκάλυψε ότι μόλις είχε εγγραφεί στο μητρώο δωρητών.

Aφού αντάλλαξαν στοιχεία επικοινωνίας, λίγο καιρό μετά, έμαθαν ότι η Katie είναι συμβατή με την Lucy!

«Χρειαζόμουν πραγματικά αυτή τη μεταμόσχευση, ήμουν στη λίστα αναμονής για αρκετά χρόνια. Έχει ήδη αλλάξει εντελώς τη ζωή μου. Αυτή η σύμπτωση ήταν πραγματικά σωτήρια», είπε η Lucy, η οποία πλέον αναρρώνει μετά την επιτυχημένη επέμβαση.

Πηγή: walesonline.co.uk

v