12χρονος έσωσε τους συμμαθητές του από τραγικό ατύχημα όταν ο οδηγός του σχολικού λιποθύμησε!

12χρονος έσωσε τους συμμαθητές του από τραγικό ατύχημα όταν ο οδηγός του σχολικού λιποθύμησε!

Τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός 12χρονου μαθητή ήταν η αιτία να ανακηρυχθεί από τους συμμαθητές τους ως «ήρωας», όταν τους έσωσε από βέβαια ατύχημα (αν όχι δυστύχημα) καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Ο Dillon Reeves, επέβαινε σε σχολικό λεωφορείο μαζί με δεκάδες άλλα παιδιά όταν ο οδηγός έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του. Το 12χρονο αγόρι, όταν κατάλαβε πως το σχολικό ήταν «ακυβέρνητο», σηκώθηκε από τη θέση του και πάτησε τα κατάλληλα κουμπιά για να το σταματήσει. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμμαθητών του, γλύτωσαν στο τσακ το τρακάρισμα με άλλα επιβατικά αυτοκίνητα που θα οδηγούσε σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα (αν όχι δυστύχημα..).

Ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής δημοσίευσε ένα επαινετικό μήνυμα για το αγόρι στο Facebook:

«Αυτός ο νεαρός άνδρας ανέλαβε άμεσα δράση όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου αντιμετώπισε μια επείγουσα ιατρική κατάσταση, σταματώντας το λεωφορείο και αποφεύγοντας ένα πιθανό δυστύχημα. Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα και την ηρωική σου πράξη!». 

Αστυνομία και πυροσβεστική έφτασαν αμέσως στο σημείο και φρόντισαν τον οδηγό, ενώ τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους σώα και αβλαβή. 

v