Μετά από 59 χρόνια γάμου, έφυγαν και οι δύο από τη ζωή με 59 ώρες διαφορά!

Μετά από 59 χρόνια γάμου, έφυγαν και οι δύο από τη ζωή με 59 ώρες διαφορά!

Ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι παντρεμένο επί 59 χρόνια, έφυγε μαζί από τη ζωή με διαφορά... 59 ωρών! Μια απίστευτη σύμπτωση που, όπως λένε τα παιδιά τους, αποδεικνύει πόσο αληθινή ήταν η αγάπη τους.

Η πενθούσα οικογένεια των εκλιπόντων Joan και Matt Galvin μοιράστηκε πολύτιμες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας από δύο ζωές τόσο υπέροχα συνυφασμένες, που ούτε ο θάνατος δεν μπορούσε να τους χωρίσει.

Ο Matt, ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1935, πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε ηλικία 88 ετών. Η αγαπημένη του σύζυγος, Joan, η οποία γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1941 και έπασχε τα τελευταία χρόνια από άνοια, έφυγε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 82 ετών ακολουθώντας τον αγαπημένο της.

«Δεν έχω δει ποιο ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι», είπε μία από τις νύφες τους, λέγοντας ότι ο πεθερός της φρόντιζε τη σύζυγό του καθ' όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της. «Την λάτρευε κα της το έδειχνε καθημερινά! Τον διέλυσε ψυχολογικά, όταν η δική του υγεία επιδεινώθηκε και δεν μπορούσε να τη φροντίζει όσο ήθελε».

Πηγή: irishexaminer.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v