Έμεινα έγκυος με εμβρυομεταφορά στις 7/4. Πόσο εβδομάδων είμαι;

Έμεινα έγκυος με εμβρυομεταφορά στις 7/4. Πόσο εβδομάδων είμαι;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Στις 7 Απριλίου έκανα εμβρυομεταφορά με μια βλαστοκύστη 5 ημερών. Η τελευταία περίοδός μου ήταν στις 22 Μαρτίου. Η πρώτη β χοριακή έγινε 18 Απριλίου με 36 και μου είπαν ότι είναι θετικό. Πόσο εβδομάδων είμαι;
Απάντηση:

Θα υπολογίσετε τις εβδομάδες κύησης από το πόσες εβδομάδες έχουν περάσει από τις 22 Μαρτίου. Μετρήστε το σε ενα ημερολόγιο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v