Μωράκι 5,5 μηνών πέθανε από τη ζέστη - το ξέχασε ο μπαμπάς του στο αυτοκίνητο

Μωράκι 5,5 μηνών πέθανε από τη ζέστη - το ξέχασε ο μπαμπάς του στο αυτοκίνητο

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Άρτα, όπου ένας πατέρας ξέχασε στο αυτοκίνητο το 5,5 μηνών μωρό του και στη συνέχεια, το βρήκε νεκρό.

Απ' ότι έγινε γνωστό, ο 37χρονος πατέρας είχε ξεχάσι για τουλάχιστον 5 ώρες το 5,5 μηνών παιδί στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η 27χρονη σύζυγός του πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό να παραλάβει το παιδί και της είπαν ότι δεν το είχε πάει κανείς. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το 37χρονο σύζυγό της, ο οποίος είχε πάει στην εργασία του, αυτός παραδέχθηκε ότι είχε ξεχάσει το παιδί στο αμάξι. Όταν έσπευσε στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του το βρέφος είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το κοριτσάκι δεν σώθηκε και στον πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο 37χρονος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν άμεσα και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Η μητέρα του κοριτσιού απειλεί επίσης να βάλει τέλος στη ζωή της καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την τεράστια αυτή τραγωδία.

Πληροφορίες του artinos.gr αναφέρουν πως το νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία (από χθες), καθώς οι συγγενείς της μητέρας έχουν σπεύσει στο σημείο και απειλούν να λιντσάρουν τον  πατέρα, τον οποίο και θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών μωρού.

Πηγή: newsbomb.gr

v