Μαμά στη Θεσσαλονίκη κλείδωσε το βρέφος της στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια!

Μαμά στη Θεσσαλονίκη κλείδωσε το βρέφος της στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν μια μαμά άφησε το 4 μηνών μωρό της μόνο του στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 40 λεπτά.

Συγκεκριμένα, η μητέρα πήγε για ψώνια σε πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη με μία φίλη της, που όπως διαπιστώθηκε ήταν η οδηγός στο αυτοκίνητο. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους, αποφάσισαν να δέσουν το βρέφος στο παιδικό κάθισμα, να ανοίξουν λίγο το παράθυρο και να πάνε να κάνουν τα ψώνια τους.

Το αγγελούδι κάποια στιγμή ξύπνησε και τα κλάματά του, δημιούργησαν αναστάτωση. Ένας περαστικός κάλεσε την αστυνομία και πολύ γρήγορα διαπιστώθηκαν όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του άντρα που ειδοποίησε την αστυνομία, το βρέφος βρισκόταν τουλάχιστον 40 λεπτό μόνο του, ενώ το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο με μισάνοιχτο το παράθυρο. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και μετά από αναζητήσεις των ιδιοκτητών του, βρέθηκαν η 22χρονη μητέρα του βρέφους, καθώς και η 27χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, οι οποίες εντοπίστηκαν σε χώρους του πολυκαταστήματος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι απουσίαζαν για αρκετή ώρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος. Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.

Πηγή: newsit.gr

v