Επηρεάζει η αγωγή ηρεμιστικών την εξωσωματική και την εγκυμοσύνη;

Επηρεάζει η αγωγή ηρεμιστικών την εξωσωματική και την εγκυμοσύνη;

Ερώτηση:
Γεια σας. Παίρνω ηρεμιστικά κάθε μέρα (stedon 10άρι). Μπορώ να ξεκινήσω διαδικασίες για εξωσωματική γονιμοποίηση;
Απάντηση:

Σίγουρα η αγωγή με ηρεμιστικά χάπια επηρεάζει τις ορμόνες και έτσι έμμεσα και την εξωσωματική, αλλά και την εγκυμοσύνη πρέπει να μιλήσετε το θέμα με τον γιατρό που σας έδωσε τα στεντόν.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v