Ζευγάρι υιοθέτησε επιτέλους την 5χρονη κόρη τους - τη φρόντιζαν από 2 μηνών μωρό

Ζευγάρι υιοθέτησε επιτέλους την 5χρονη κόρη τους - τη φρόντιζαν από 2 μηνών μωρό

Ένα ζευγάρι από την Νέα Υόρκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού επιτέλους κατάφερε να υιοθετήσει το κοριτσάκι που φρόντιζε από 2 μηνών. Μπορεί να πέρασαν 5 χρόνια και να χρειάστηκαν πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, όμως, η μικρούλα Cece βρήκε την παντοτινή της οικογένεια.

 

Η Cindy και ο Jeffrey Moore αντιμετώπιζαν πρόβλημα υπογονιμότητας και έτσι αποφάσισαν να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Από το 2015 μέχρι και σήμερα φρόντισαν πάνω από 30 παιδιά και είχαν υιοθετήσει 2 από αυτά. Στις 11 Μαϊου ωστόσο, προστέθηκε στην οικογένειά τους ένα πολύ ξεχωριστό μέλος: η Cece.

Η μικρούλα έφτασε στο σπίτι τους όταν ήταν μόλις 2 μηνών και μέχρι σήμερα, που είναι 5, δεν αποχωρίστηκε ούτε μια στιγμή τους πολυαγαπημένους τους γονείς.

«Είμαστε τρισευτυχισμένοι. Θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε τη Cece και επιτέλους τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να υιοθετήσουμε και τον ετεροθαλή αδερφό της» δήλωσε η Cindy Moore.

Το ζευγάρι ενθαρρύνει και άλλους να γίνουν ανάδοχοι γονείς, τονίζοντας όμως ότι πρέπει να έχουν ξεκάθαρο στο μυαλό τους πώς λειτουργεί η διαδικασία.

«Η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων είναι πάντα: "Δεν θα μπορούσα ποτέ να τα δώσω πίσω". Και η απάντησή μου σε αυτούς είναι: ''Λοιπόν, τα παιδιά δεν είναι δικά σας. Βοηθάτε και τα φροντίζετε όσο έχουν ανάγκη'' Πρέπει πάντα να σκέφτονται ότι για αυτά τα παιδιά το καλύτερο είναι να επανενωθούν μελλοντικά με την οικογένειά τους. Αν αυτό δε είναι εφικτό, τότε μπορούν να προχωρήσουν στην υιοθεσία. Είχαμε παιδιά που επέστρεψαν στο σπίτι τους και νιώθουμε πολύ καλά και γι' αυτό, επειδή είδαμε πόσο είχε αλλάξει η οικογένειά τους και ξέραμε ότι θα πάνε σε ένα ασφαλές και καλό περιβάλλον».

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v